La Selin Decor, ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune produse de mobilier și decoratiuni, astfel încât să se bucure de o experiență unică în decorarea casei lor. În cazul în care produsul pe care l-ați achiziționat nu satisface nevoile sau așteptările dumneavoastră, suntem încântați să vă oferim opțiunea de a returna produsul.

Dacă sunteți nemulțumit de produsul achiziționat de la noi, vă rugăm să ne contactați imediat. Echipa noastră de suport pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta și a vă oferi cele mai bune soluții posibile. Vă vom ghida prin procesul de returnare și vă vom oferi toate informațiile necesare pentru a face această procedură cât mai ușoară și rapidă.

În cazul în care ați decis să returnați produsul, acesta trebuie să fie într-o stare perfectă, fără semne de uzură sau deteriorare. După ce am primit produsul returnat, vom procesa rambursarea banilor în cel mai scurt timp posibil.

Suntem convinși că veți fi mulțumit de produsele achiziționate de la Selin Decor. Cu toate acestea, dacă apar probleme, suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta și a vă oferi cele mai bune soluții. 

Puteți avea încredere în serviciile noastre și în produsele noastre de calitate, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de cumpărare plăcută și fără griji.