La Selin Decor, ne străduim să oferim produse și servicii de înaltă calitate care să satisfacă nevoile și preferințele clienților noștri. Suntem mândri să vă putem oferi o gamă largă de mobilier și decoratiuni, care să se potrivească cu orice stil și buget.

Pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumit de produsele și serviciile noastre, în funcție de natura produsului oferim o garanție adecvată.
Astfel, vă puteți bucura de achiziția dumneavoastră fără griji și vă puteți concentra asupra decorării casei dumneavoastră cu produse de înaltă calitate.

Garanția noastră variază în funcție de tipul de produs achiziționat și este specificată în detaliu în fiecare contract de vânzare.

În cazul în care apar probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat. Vom fi bucuroși să vă oferim asistență și să găsim o soluție rapidă și eficientă pentru a rezolva problema.

Pe lângă garanția noastră, suntem de asemenea mândri să vă oferim servicii de înaltă calitate, de la consultanță în design de interior până la livrarea și instalarea produselor. Ne angajăm să vă oferim o experiență de cumpărare și de servicii impecabilă, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de achiziția dumneavoastră.

Selin Decor este dedicată satisfacerii nevoilor și preferințelor clienților noștri și suntem convinși că vă vom oferi produse și servicii care să vă îndeplinească așteptările. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile noastre și pentru a începe colaborarea cu noi!