La Selin Decor, ne dorim ca experiența ta de cumpărare să fie cât mai simplă și mai plăcută posibil. De aceea, oferim mai multe opțiuni de plată pentru a vă putea alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Puteți alege să plătiți comanda online, folosind cardul dumneavoastră bancar. Plata cu cardul este una dintre cele mai sigure și mai rapide metode de plată, iar tranzacția se face în condiții de siguranță maximă.
Nu percepem nicio taxă suplimentară pentru acest tip de plată, astfel încât puteți fi sigur că veți primi întotdeauna cel mai bun preț.

Dacă preferați să plătiți comanda la livrare, puteți alege opțiunea de plată ramburs. Astfel, puteți verifica produsul și puteți achita la livrare, în numerar sau cu cardul bancar. Această opțiune de plată este disponibilă pentru comenzile livrate prin curier sau direct de Selin Decor.

Pentru cei care preferă plata prin transfer bancar, puteți alege această opțiune în momentul plasării comenzii. După finalizarea comenzii, veți primi toate informațiile necesare pentru a putea face transferul bancar. După confirmarea plății, comanda va fi procesată și expediată către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

La Selin Decor, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii și cele mai bune opțiuni de plată. Indiferent de metoda de plată pe care o alegeți, puteți fi sigur că veți primi produse de cea mai bună calitate și că vă vom oferi întotdeauna suportul necesar pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră.